chiptuning mercedes - Een overzicht– Jaguar V8 betreffende zo’n 300pk, geraakte me niet voorbij tegen welke snelheid tevens. Ik reed op 2de rijvak…

Benieuwd hetgeen we vanwege u mogen betekenen? Verzend het ons berichtje ofwel vul uw kenteken in op onze webshop.

In theorie ging ik over 100 Pk tot 125Pk, met 240Nm tot 290Nm, in een praktijk veel lol gehad, altijd netjes warm gereden, iedere keer hard gerenden, elke 20000 Km nieuwe luchtfilter laten assembleren (ivm rookontwikkeling), dit blok bezit nimmer een kik bepaald, immers merk jouw het de rest om de motor heen door een fabrikant is afgestemt voor een standaard 100 Pk.

Gaarne leggen we jouw uit wat wij precies doen om jouw met ons gelukkig gevoel een weg op te sturen. Daarnaast mag je op deze plaats meer lezen aan ons. Wat onze missie kan zijn en wat daar zo bijzonder kan zijn met ZIPtuning.

Enkel een Ctrl-Alt-Del knop ontbreekt alsnog in een auto :-) Trouwens overweeg je tevens mijn Volvo een laten tunen, daar je een sleurhut dien kunnen trekken. In een bergen en in DL heb ik vervolgens net ff meer trekkracht teneinde voor heuveltje op gewoon in z’n vijf te blijven autorijden, buiten continue te horen te schakelen. Verhoogde topsnelheid en acceleratie boeien mij niet zo (het is geen raceauto !!). Het zal mij verdere om koppel/trekkracht en het goed mogen meekomen betreffende het overige verkeer zodra ik ons caravan via Duitsland trek. Iemand ervaring betreffende chiptuning en het trekken aangaande ons caravan? Liefst betreffende een V40 6
7
8
9.9D 115pk.

Chiptuning over uw Mercedes betreffende de oudste verkoopprijs-/kwaliteitsverhouding! Chiptuning aangaande de Mercedes? Scrol wegens een lijst met types tot onder. Staat de uitvoering er niet tussen, neem vervolgens contact betreffende ons op, we opweg helpen u dan ook met genoegen verder. Vanwege het chiptunen over de Mercedes met de voordeligste
meest bekende
bekendste
voordelige
goedkope
de goedkoopste
de meeste voordelige
goedkopere
de goedkopere
de betere
de eerste prijs-/kwaliteitsverhouding bent u dan ook voor het aan het passende adres! Om de chiptuning Mercedes (ecotuning ofwel powertuning) echt te mogen uitvoeren, kan zijn ons uitgebreide kennis met een mechanische werking en dit motormanagement aangaande de Mercedes nodig.

Indien u dan ook uw Mercedes Lees het volledige artikel laat chippen betekent het verder ook niet dat die niet meer voldoet aan de leefmilieu eisen, in theorie is deze ook zuiniger. Tegelijk draait alles extra vermogen na een auto gechipt is ook niet ten koste van de levensduur aangaande uw Mercedes.

Abonneer nu de newsletter! Abonneer de Chiptuning newsletter en bekijk alle actuele nieuwtjes en trends behalve geweldige acties en koopjes. Abonneer u op de nieuwsbrief

ps: Bent u het eens voor een twijfelaars toch nog, je kan de koning ni zijn want die zou ni me nen opel astra rijde… ;-)

Sorry misschien ons weinig heel erg bot maar tunen doe je met echte auto’s niet met TDI, HDI, CDI, etc. etc. welke hou jouw aangenaam standaard en er kachel Volledig rapport jouw relaxed mee op en neer naar je werk en je vakantieadres.

Alleen via een individuele afstelling met de motorfiets, bekende en kunde kan zijn kwaliteit te garanderen. Per toerental en gaspedaalstand verwezenlijken we voor u de meest optimale afstelling.

With our technological approach to engine tuning, wij follow the same principle ofwel electronic performance improvement that BMW itself uses to differentiate models with an identical engine block.

Door onze jarenlange ervaring, high tech apparatuur en specifieke studies ogen we garant voor een professionele hoogwaardige chiptuning.

Ditzelfde mag jouw voor bejaarde turbodiesels bereiken door betreffende de hand de wastegate open te draaien en de dieselpomp anders af te stellen. Chiptunen kan zijn nauwelijks blauwe magie dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *